Slide-1

Spreker bij uitvaarten in de gemeente Gorinchem

Spreker bij uitvaarten in de gemeente Gorinchem

In Nederland is het een goede gewoonte om tijdens een uitvaart enkele woorden over de overledene te spreken. Voor velen is spreken bij uitvaarten een emotionele aangelegenheid. Het kan dan ook moeilijk zijn om zelf, als persoon die dichtbij de overledene staat, te spreken. Konzolo staat u bij in deze moeilijke periode als spreker bij uitvaarten in de gemeente Gorinchem.

De afscheidsplechtigheid

spreker bij uitvaarten gorinchemDirect na een overlijden wordt al snel de vraag gesteld hoe de afscheidsplechtigheid moet worden ingevuld. Dit kan een hele opgave zijn. Wij biedt u de mogelijkheid de afscheidsplechtigheid in de gewenste mate uit handen te nemen. Of het nu gaat om een kerkelijke plechtigheid of niet. Konzolo helpt u bij het vormgeven en invullen van de plechtigheid.

Konzolo staat ook voor u klaar als spreker bij uitvaarten in de gemeente Gorinchem. Samen met u werken we toe naar een waardig herdenkingsmoment: wanneer wordt er gesproken en wanneer wordt er gezwegen? Wat wordt er gezegd, wat wordt er getoond? Het zijn allemaal vragen waarin wij luisteren naar uw inbreng. Of u nu wel of niet gelooft, samen werken we naar een passend afscheid.

Met de toespraak wordt het leven van de overledene herdacht en de betekenis van de persoon in het leven van anderen herinnerd. Tijdens het voorgesprek bieden wij een luisterend oor, waardoor u de mogelijkheid heeft uw gevoelens tot uiting te brengen, wat helpt met het tot stand komen van de plechtigheid en uw verdriet een plekje te geven.

Over Konzolo als spreker bij uitvaarten in de gemeente Gorinchem

Mijn passie ligt bij het begeleiden van mensen die te maken hebben met rouw en verdriet. Komend uit een familie van begrafenisondernemers weet ik hoe ingrijpend het stervensproces kan zijn. In 2015 ben ik begonnen met verschillende trainingen op het gebied van coaching, counseling en stervensbegeleiding. Spreker bij uitvaarten in de Gorinchem is hierbij een van mijn voornaamste bezigheden. Ik help u graag om te gaan met uw rouw en verdriet in de vorm van de verzorging van de afscheidsplechtigheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactformulier

  Uw naam *

  Uw Achternaam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht *

  Anti spam

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)