Slide-1

Rouwverwerking Molenlanden

Rouwverwerking Molenlanden

Ieder mens krijgt wel eens te maken met rouw en verdriet. Het verschil is dat iedereen een verlies op zijn of haar eigen manier en tempo verwerkt. Soms lukt het om zelf het verdriet een plekje te geven, maar soms ook niet. Wanneer het moeilijk is om zelfstandig rouw te dragen, kan professionele hulp gewenst zijn. Voor persoonlijke en professionele rouwverwerking Molenlanden kunt u terecht bij Konzolo.

Mogelijkheden bij begeleiding naar een passend afscheid

rouwverwerking sliedrechtOmdat iedereen rouw en verdriet op zijn of haar eigen manier verwerkt, biedt Konzolo verschillende mogelijkheden aan op het gebied van rouwverwerking Molenlanden.

 • Gesprekstherapie: het uiten van uw gevoelens en praten over het verlies helpt u het rouwproces goed te doorlopen. Uw beleving staat hierbij centraal.
 • Speltherapie voor kinderen: kinderen rouwen ook, maar anders dan volwassenen. Zij schakelen sneller tussen emoties. Via spel kan het kind uiting geven aan emoties, waardoor het verlies een plekje kan krijgen.
 • Groepstherapie: praten over uw ervaringen met lotgenoten helpt met het verwerken van uw gevoelens. Onder leiding van de groepstherapeut werkt iedereen aan zijn of haar problemen.
 • Gezinstherapie: soms kunnen er door rouw en verdriet problemen ontstaan binnen het gezin. Denk hierbij aan communicatieproblemen en ruzies. Gezinstherapie helpt het gezin de rouw op een goede manier te verwerken.

Over rouwverwerking Molenlanden bij Konzolo

Mijn passie ligt bij het begeleiden van mensen die te maken hebben met rouw en verdriet. Komend uit een familie van begrafenisondernemers weet ik hoe ingrijpend het stervensproces kan zijn. In 2015 ben ik begonnen met verschillende trainingen op het gebied van coaching, counseling en stervensbegeleiding. Rouwverwerking Molenlanden is hierbij een van mijn voornaamste bezigheden. Ik help u graag om te gaan met uw rouw en verdriet.  Samen gaan we op pad om uw rouw en verdriet een plekje te geven. Ik loop een stuk met je mee, tot u zelf weer verder kunt gaan.

Contactformulier

  Uw naam *

  Uw Achternaam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht *

  Anti spam

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)