Slide-1

Rouwbegeleiding Sliedrecht

Rouwbegeleiding Sliedrecht

Ieder mens krijgt wel eens te maken met rouw en verdriet. Verdriet om het verlies van een dierbare, verdriet om de gezondheid van een naaste (of uzelf), of verdriet bij het zoeken naar zingeving. Er zijn veel soorten van rouw en verdriet. Een overeenkomst is dat het belangrijk is om het verdriet een plekje te geven. Het verschil is dat iedereen een verlies op zijn of haar eigen manier en tempo verwerkt. Soms lukt het om zelfstandig, maar soms ook niet. Wanneer het moeilijk is om zelfstandig rouw te dragen, kan professionele hulp gewenst zijn. Voor persoonlijke rouwbegeleiding Sliedrecht staat Konzolo voor u klaar.

Mogelijkheden voor rouwbegeleiding Sliedrecht

rouwbegeleiding sliedrechtIedereen biedt op zijn of haar eigen manier een plekje aan het verlies. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, biedt Konzolo verschillende mogelijkheden aan voor rouwbegeleiding Sliedrecht. Om het verdriet te leren dragen kunt u bij ons in gesprekstherapie, speltherapie voor kinderen, groepstherapie en gezinstherapie.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een rituele begeleiding. Samen met u gaan wij op zoek naar de rituelen die bij u en de overledene passen. Hierbij is het belangrijk dat de rituelen recht doen aan de persoon. Konzolo kan u hierbij helpen.

Over rouwbegeleiding Sliedrecht bij Konzolo

Sed lectus. Donec mollis hendrerit risus. Phasellus nec sem in justo pellentesque facilisis. Etiam imperdiet imperdiet orci. Nunc nec neque. Phasellus leo dolor, tempus non, auctor et, hendrerit quis, nisi.

Contactformulier

  Uw naam *

  Uw Achternaam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht *

  Anti spam

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)