Slide-1

Rouwbegeleiding Hardinxveld-Giessendam

Rouwbegeleiding Hardinxveld-Giessendam

Ieder mens krijgt wel eens te maken met rouw en verdriet. Verdriet om het verlies van een dierbare, verdriet om de gezondheid van een naaste (of uzelf), of verdriet bij het zoeken naar zingeving. Er zijn veel soorten van rouw en verdriet. Een overeenkomst is dat het belangrijk is om het verdriet een plekje te geven. Het verschil is dat iedereen een verlies op zijn of haar eigen manier en tempo verwerkt. Soms lukt het om zelfstandig, maar soms ook niet. Wanneer het moeilijk is om zelfstandig rouw te dragen, kan professionele hulp gewenst zijn. Voor persoonlijke rouwbegeleiding Hardinxveld-Giessendam staat Konzolo voor u klaar.

Mogelijkheden voor rouwbegeleiding Hardinxveld-Giessendam

rouwbegeleiding hardinxveld-giessendamIedereen biedt op zijn of haar eigen manier een plekje aan het verlies. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, biedt Konzolo verschillende mogelijkheden aan voor rouwbegeleiding Hardinxveld-Giessendam. Om het verdriet te leren dragen kunt u bij ons in gesprekstherapie, speltherapie voor kinderen, groepstherapie en gezinstherapie.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een rituele begeleiding. Samen met u gaan wij op zoek naar de rituelen die bij u en de overledene passen. Hierbij is het belangrijk dat de rituelen recht doen aan de persoon. Konzolo kan u hierbij helpen.

Over rouwbegeleiding Hardinxveld-Giessendam bij Konzolo

Mijn passie ligt bij het begeleiden van mensen die te maken hebben met rouw en verdriet. Komend uit een familie van begrafenisondernemers weet ik hoe ingrijpend het stervensproces kan zijn. In 2015 ben ik begonnen met verschillende trainingen op het gebied van coaching, counseling en stervensbegeleiding. Rouwbegeleiding Hardinxveld-Giessendam is hierbij een van mijn voornaamste bezigheden. Ik help u graag om te gaan met uw rouw en verdriet.  Samen gaan we op pad om uw rouw en verdriet een plekje te geven. Ik loop een stuk met je mee, tot u zelf weer verder kunt gaan.

Contactformulier

  Uw naam *

  Uw Achternaam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht *

  Anti spam

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)