Ronald Nederveen (1965)

Het is mijn passie en ambitie om mensen te begeleiden die te maken hebben met rouw en verdriet. Om met ze te praten over dit verdriet en kijken hoe ze om mogen en kunnen gaan met het verlies.

Komend uit een familie van begrafenisondernemers, ben ik zelf ook enkele jaren daarin werkzaam geweest. En hoewel dit veelal de zakelijke afhandeling van de uitvaart betrof, ben ik meer bezig geweest met de emotionele kant van een overlijden. Het coachen en begeleiden van mensen om met rouw en verdriet te leren omgaan.

In de vele jaren die ik daarna als manager heb gewerkt bij diverse bedrijven is mijn focus gericht geweest op de emotionele kant van de mens.

In 2015 heb ik een omslag gemaakt en ben ik begonnen aan een cursus coaching, counseling en stervensbegeleiding. Vervolgens heb ik meerdere trainingen gevolgd om me verder te specialiseren. Na het behalen van de diverse diploma’s en met de nodige levenservaring ben ik vanaf 1 mei 2018 begonnen als zelfstandig rouw- en stervensbegeleider.

Als rouw- en stervensbegeleider bied ik meerdere vormen aan om rouw en verdriet of een naderend afscheid handen en voeten te geven. Ook zijn er altijd mogelijkheden om deze aan te passen aan uw wensen.

Wilt u hierover meer informatie, neem dan contact met ons op